Організація харчування у початковій школі № 332 Початкова школа 332 Дарницкого району м.Києва, Бориса Гмирі 2В Організація харчування продуктів ТОВ «ПОНТЕМ.УА» за способом аутсорсингу. Аутсорсинг – оператор ринку харчових продуктів готує та реалізує страви й використовує матеріально-технічну базу закладу. Харчування виробництва за двома формами: – мультипрофільне харчування (безкоштовні сніданки) – комплексні обіди відповідно до Примірного двотижневого меню. Мультипрофільне харчування працює за принципом «шведського столу». Дитина вчиться робити свій вибір, поступово у дітей формується культура харчування. До меню обов’язково входять кілька видів овочів, фруктів, м’ясні та рибні вироби, кілька видів напоїв, хлібобулочні вироби, млинці, запіканки, йогурт і кілька видів гарнірів. При організації мультипрофільного харчування враховано певні особливості закладу освіти.
|
ПИТНИЙ РЕЖИМ – ВАЖЛИВИЙ КОМПОНЕНТ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У шкільній їдальні організований доступ до питної води.
|